Blog

Black Friday bij Bamberg!

Het is weer Black Friday bij Bamberg Horloges! Dat betekent extra hoge kortingen op prachtige artikelen. Altijd handig voor de feestdagen. De korting is 20% extra op de toch al lage prijzen. De Black Friday bij Bamberg Horloges loopt tot en 4 december 2019. Sinds een korte periode hebben wij een nieuwe website gelanceerd. Daarbij verschijnt er om technische redenen gefaseerd nieuwe items op onze website. Geen paniek. Elke dag vullen wij de webiste aan met nieuwe artikelen. Dus checkt U onze website dagelijks en er zit ongetwijfeld een mooi horloge bij voor U.

Wist U dat wij gemiddeld met een 8.7 beoordeeld worden op Kiyoh? Leest U gerust onze reviews door. Wij hebben reeds honderden, zo niet duizenden tevreden klanten bediend. dat komt mede door onze sterke service. 30 Dagen zichttermijn, standaard 2 jaar garantie, gratis thuis bezorgd en zelfs verpakt in cadeauverpakking inclusief kaart en tekst. Wij maken het U makkelijk.

Veel winkelpelzier op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
DIRECT 10% KORTING?
Schrijf U dan in voor de nieuwsbrief! U ontvangt de kortingscode per email.
Uw informatie wordt nooit gedeeld met derde partijen.