Blog

Wij werken aan een nieuwe website…

Misschien was het U als trouwe klant reeds opgevallen. Sinds afgelopen weekend werken wij aan een nieuwe website op een nieuw platform. Wij hebben deze keuze gemaakt zodat de functies sneller werken, er betere aansluitingen gemaakt kunnen worden in software voor meer optimalisatie. Het nadeel is de ongelukkige timing.

Natuurlijk blijven wij hard werken om de website weer snel te vullen met de nieuwste aanwinsten op het gebied van horloges, sieraden en smartwatches. Kijkt U de komende periode dagelijks op onze website. WIj hebben weer de Black Friday actie. 20% extra korting op alle items. Geldig tot en met 4 december 2019.

Bamberg Horloges

Meer blogs van Mark Muller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
DIRECT 10% KORTING?
Schrijf U dan in voor de nieuwsbrief! U ontvangt de kortingscode per email.
Uw informatie wordt nooit gedeeld met derde partijen.